RETREATET PRESENTERAR

BLAND KOBBAR & SKÄR

När våren flirtar med sommaren, i slutet på maj är drömmen precis runt knuten för då är det äntligen premiär för RETREATET att landa hemmavid i Stockholms skärgård. En inkluderande mötesplats för att stilla tankarna, känna in kroppen och få kreativiteten att flöda.

N

är våren flirtar med sommaren, i slutet på maj, och när sensommaren myser för fullt, i mitten på september, är drömmen precis runt knuten för då är det äntligen premiär för RETREATET att landa hemmavid, i Stockholms skärgård. En inkluderande mötesplats för att stilla tankarna, känna in kroppen och få kreativiteten att flöda.

Vi njuter av den svenska skärgårdsidyllen när den är som härligast under de två sista helgerna i maj och i mitten på september.

Vi landar i harmoniskt skönt flow, bara en halvtimme från Stockholms innerstad. Skärgårdsretreatet omfamnas ödmjukt av känslan att ha landat på en egen ö, en plats där vi lever i harmoni med naturen. Stadens lätt överväldigande aura byts ögonblickligen ut mot fågelkvitter och Skärgårdens ljuva bris. Våra kroppar mjuknar. Sinnen vaknar. Och vi landar.

RETREATET fylls av ett potpurri av utmanande, snäll & lekfull yoga, stilla & aktiva meditationer, isbad med andningsövningar och kreativitets workshops.

Skärgården,
oh really?

  • 1
    Landar i hjärtat
  • 2
    Närvarande i alla element
  • 3
    Sofie Kraft leder oss
Skärgårds
retreat

Bland kobbar och skär

Under den vackraste tiden hemma, helgerna 28 - 31 maj samt 10 - 13 & 17 - 20 september, så skapar vi magi tillsammans. Vi njuter av yoga, meditation, kreativitets workshops och kallbad mitt i vår svenska natur. Oslagbart mysigt.

Vi bor tillsammans i rödmålade stugor mitt i ett fridfullt naturreservat. Vi känner igen oss. En oas som får sinnet stilla och kroppen att landa.

Vi bor 2-4 personer i enklare men mysiga rum. Med havet runt husknuten, är platsen som gjord för att mellan sessions bada från bryggan, mysa på vår lilla sandstrand eller varför inte unna kroppen en välgörande bastu. Är energin maxad är det bara att ge sig ut på de markerade vandringsstigarna som slingrar sig runt naturreservatet.


 

Ibland är drömmen närmare än vad vi tror. Vårt skärgårdshem ligger en knapp halvtimmes roadtrip från Stockholms innerstad.

Väljer du bilen siktar du mot Nynäshamn och svänger av mot Dalarö, och är du i favör av den kollektiva trafiken, så haffar du bussen från Slussen mot Gålö. Och sen kanske det härligaste manéret att landa hos oss på, är att lägga till vid vår brygga.

Vi smyger igång vår tid tillsammans med en skön yogasession vid 17-snåret på torsdagen och sen avslutar vi med en senare lunch på söndagen.

Dags
för
magiska
dagar
hemmavid

I

slutet på maj är drömmen precis runt knuten för då är det äntligen premiär för RETREATET att landa hemmavid, i Stockholms skärgård. Vi njuter av den svenska skärgårdsidyllen när den är som härligast.

RETREATET fylls av ett potpurri av utmanande, snäll & lekfull yoga, stilla & aktiva meditationer, isbad med andningsövningar och kreativitets workshops. För mer detaljer, droppa ett mejl, så återkommer vi efter ett par hjärtslag.


Reseförsäkring

Vi rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring – skönt att få hjälp om det dyker upp lite hallaballo.