RETREATET PRESENTERAR

BLAND KOBBAR & SKÄR

När våren flirtar med sommaren, i slutet på maj är drömmen precis runt knuten för då är det äntligen premiär för RETREATET att landa hemmavid i Stockholms skärgård. En inkluderande mötesplats för att stilla tankarna, känna in kroppen och få kreativiteten att flöda.

H

emmavid landar vi i Skärgården. Vi har tre härliga locations, på Ekudden i Stockholms södra skärgård och havsvillan i Trosas Skärgård, samt premiär för HAVSRETREAT VINGA FYR på Västkusten.

RETREATET är en inkluderande mötesplats för att stilla tankarna, känna in kroppen och få kreativiteten att flöda.

Vi njuter av den svenska skärgårdsidyllen när den är som härligast under vår, sommar & höst.

RETREATET fylls av ett potpurri av utmanande, snäll & lekfull yoga, stilla & aktiva meditationer, isbad med andningsövningar och kreativitets workshops. Yin möter Yang.

Vi landar i harmoniskt skönt flow, bara en halvtimme/timme från Stockholms innerstad. Skärgårdsretreaten omfamnas ödmjukt av känslan att ha landat på en egen ö, en plats där vi lever i harmoni med naturen. Stadens lätt överväldigande aura byts ögonblickligen ut mot fågelkvitter och Skärgårdens ljuva bris. Våra kroppar mjuknar. Sinnen vaknar. Och vi landar.

Tillsammans med dig och andra härliga deltagare skapar Sofie Kraft & Peter Sahlberg en eklektisk weekend med allt som är kul. Fotografen & konstnären Jacob Felländer håller i kreativitets workshopen.

Skärgården,
oh really?

 • 1
  MYSCREW
 • 2
  Vi landar
 • 3
  Vi känner in
 • 4
  Alltid med de finaste
 • 5
  Härliga workshops
 • 6
  Havsvillan omfamnar oss
Skärgårds
retreatet

Bland kobbar och skär

Under den vackraste tiden hemma,  så skapar vi magi tillsammans. Vi njuter av yoga, meditation, andnings- övningar, kreativitets workshops och kallbad mitt i vår svenska natur. Otroligt.

RETREATET erbjuder två härliga locations. Under första helgen i augusti och sen vidare under hösten är hemmavid Havsvillan i Trosas Skärgård. En otrolig set-up. Vi bor i dubbelrum om två personer, med havet precis inpå knuten. 

För Ekudden, där vi håller RETREATET i september bor vi enklare men mysigt, tillsammans i ett fridfullt naturreservat.

Båda platserna är som skapade för RETREATET, för att mellan sessions bada från bryggan, mysa på vår lilla sandstrand eller varför inte unna kroppen en välgörande bastu. Är energin maxad är det bara att ge sig ut i naturreservatet som omger oss.


 

Ibland är drömmen närmare än vad vi tror. Våra skärgårdshem ligger en knapp halvtimme från Stockholms innerstad för Ekudden och dryga timmen för Havsvillan i Trosas skärgård.

Väljer du bilen siktar du mot Nynäshamn och svänger av mot Dalarö, och är du i favör av den kollektiva trafiken, så haffar du bussen från Slussen mot Gålö. Och sen kanske det härligaste manéret att landa hos oss på, är att lägga till vid vår brygga.

För Havsvillan, siktar du på Trosa och sen tar vi det vidare tillsammans därifrån.

Vi smyger igång vår tid tillsammans med en skön yogasession vid 17-snåret på torsdagen och sen avslutar vi med en senare lunch på söndagen.

Dags
för
magiska
dagar
hemmavid

U

vår, sommar och höst är drömmen precis runt knuten för då landar RETREATET hemmavid, i Stockholms och Trosas skärgård. Vi njuter av den svenska skärgårdsidyllen när den är som härligast.

RETREATET fylls av ett potpurri av utmanande, snäll & lekfull yoga, stilla & aktiva meditationer, isbad med andningsövningar och kreativitets workshops. För mer detaljer, droppa ett mejl, så återkommer vi efter ett par hjärtslag.


Reseförsäkring

Vi rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring – skönt att få hjälp om det dyker upp lite hallaballo.