U

nder de härligaste veckorna i sydvästra Frankrike, sista veckan på juli och första veckan av augusti skapar vi tillsammans magi för då håller RETREATET sin premiär i vårt älskade Gutheray, Europas charmigaste community, ett par stenkast från Biarritz. I Villa del Atlantique omfamnar vi havets ljumma bris & vackra stränder precis utanför vår mysgigantiska beachfront baskiska villa. Vi landar ögonblickligen in i ett skönt flow, kurerade av Sofie Kraft. Det lyser en magisk aura över platsen, med sitt hav, berg och vackra dalar - som skapat för yoga, meditation & skapande.

SAS diggar RETREATET så mycket att de flyger direkt på Biarritz från både Stockholm & Köpenhamn. Sedan kan man alltid ta Air France via Paris, och då bästa att stanna till någon dag i kärlekens stad, och sen plocka tåget ner till Biarritz. Greta-style.

RETREATET fylls av ett potpurri av utmanande, snäll & lekfull yoga, stilla & aktiva meditationer, isbad med andnings­övningar och kreativitets workshops.

Biarritz,
Oh really?

  • 1
    Kurererade av Sofie Kraft
  • 2
    Atlanten som backdrop
Villa del Atlantique
där Pyrenéerna möter Atlanten

Vackert space där vi landar
& stranden precis nedanför

S

ommarens boende i Gutheray är drömskt. Vi bor i en baskisk strandvilla från 1800-talet med stora härliga ytor att landa på både i villan och runtom. Vi bor i dubbelrum, enkelrum  erbjuds i mån av plats.

RETREATETS villa ligger med ett ödmjukt promenadavstånd från Gutheray, en gammal vacker baskisk fiskeby som under det senaste seklet attraherat skapande människor från hela Frankrike, så en otroligt härlig vibe nere på byn.


 

V

i är så lyckliga att SAS flyger direkt från både Stockholm & Köpenhamn till Biarritz, bara 20 minuter från vår villa.

Vi inleder våra härliga veckoupplägg med en meet & greet på fredaglunch, och avslutas sen med en mysig avslutningsceremoni följande torsdagkväll.

Landar du i Biarritz hämtar vi dig gärna på flygplatsen. Om du flyger på San Sebastian hjälper vi dig såklart att styra med transfer.

Flygtur

SAS flyger direkt till Biarritz från Stockholm och Köpenhamn under högsommaren.

Air France levererar alltid - flyger från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm via Paris direkt till Biarritz.


Transfer från flygplatsen

RETREATET hämtar dig på Biarritz flygplats för 20 Euro enkel. För transfer från San Sebastian hjälper vi dig att styra till självkostnadspris. Behöver bokas i förväg.


Tåg

Ett miljövänligt alternativ är det blixtsnabba TGV-tåget. Från Paris till Biarritz tar det bara fem timmar. Sen kan du såklart köpa ett interrailkort och tåga hela vägen genom Europa - en idé är att köra upplägget fem resdagar under en tiodagarsperiod från 1,695 kr.


Bil

Från södra Sverige är det cirka 200 mil till Biarritz. Även om det är långt så är det en läcker road-trip.

Dags för magiska
dagar i
Biarritz

Tider & priser

Under sista veckan i juli och första i augusti, håller RETREATET sin premiär där Pyrenéerna möter Atlanten. I Villa del Atlantique i vårt älskade Guethary landar vi harmoniskt i skönt flow, kurerade av Sofie Kraft. RETREATET fylls av ett potpurri av utmanande, snäll & lekfull yoga, stilla & aktiva meditationer, isbad med andningsövningar och kreativitets workshops. För mer detaljer, hör av dig till oss på harmoni@retreatet.se, så återkommer vi efter ett par hjärtslag.

Du är hållen av oss i en fantastisk vecka, från fredag till fredag. Självfallet ingår all mat, skapad med glädje och kärlek för vår jord och natur, från soluppgång till middagen.

Priser från 11,995 kronor.

 


Reseförsäkring

RETREATET rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få smidig hjälp om det dyker upp hallaballo.